Het Hoekje 43 7913 BB Hollandscheveld 0528 - 342995 info@apotheektjan.nl

Over ons

Apotheek Tjan

Apotheek Tjan is een plattelandsapotheek. De apotheek is sinds 1981 gevestigd in Hollandscheveld aan Het Hoekje 43. Het verzorgingsgebied van de apotheek omvat de buitendorpen van Hoogeveen, namelijk Hollandscheveld, Noordscheschut, Tiendeveen, Nieuw-Balinge, Nieuweroord, Geesbrug, Nieuwlande en Elim. Dit zijn de ‘oude’ dorpen waarin overwegend oudere mensen wonen. Door onze oudere patiënten wordt het zeer gewaardeerd dat wij hun geneesmiddelen aan huis bezorgen. Gezien de grootte van het verzorgingsgebied van Apotheek Tjan wordt in 1985 een tweede apotheek in Elim geopend, hierdoor wordt de servicegraad naar de patiënten toe verhoogd, omdat de afstand tussen de hierboven genoemde dorpen en de apotheek is verkleind.

Privacy vinden wij heel belangrijk. Weet dan ook dat u bij Apotheek Tjan altijd gebruik kunt maken van de spreekkamer wanneer u met een van onze medewerkers wilt praten.

Via de website kunt u 24 uur per dag uw herhalingsrecepten aanvragen. Wel zo handig! Bovendien hebben wij een bezorgservice. Lukt het u niet langs te komen, geef dit dan aan. Dan brengen wij uw geneesmiddelen tot aan de voordeur.

Voor al uw vragen staat ons team voor uw klaar!

Apotheek Tjan is in eigendom van Dhr. T.G. Tjan. Tevens is hij eigenaar van Apotheek de Weide te Hoogeveen en Apotheek ‘t Dwarsgat te Elim. Het apotheekteam van deze apotheken bestaat uit vier apothekers, 31 assistenten, twee administratief medewerkers, één bezorger en vier interieurverzorgsters.

Team Apotheek Tjan